NÄ...SE DET SNÖAR.....

...jaa.. det gör faktiskt det...Mysigt! Kallt som... o storm nästan..

Helgen var bra, var hos PP.
Kerstinjävel o jag tog en tur till nya Ikea, men det va inget roligt. Vi hittade inte hälfen av vad vi letade efter o Kerstinjävel ville hellre åka till det gamla Ikea  :-) Gumman...!
Fredagspizza o fredagsmys!
Lördan åt vi brunch hos PP: syrra Maggan o fick sen hjälp av Bengt att sätta fast FisLeos barnstol i bilen - viktigt!
Söndan blev som vanligt städdag, skönt när det e klart. Snart e det ju dags för Stora julstädningen!

Fått hem kläder från Ellos o allt passade - jippi!!!

Nu har datorn på jobbet hakat upp sej så passar på att blogga. Ska gå hem om några minuter, måste ta vägen om en lampaffär o köpa fönsterlampa till Märtajävel. Köpte en i helgen -den hade fel kontakt så det gick inte att koppla in den. Lämnades tillbaka.
Köpte oxå en klockradio där bara vissa siffror lyste. Bytades. Så trött jag blir på saker som inte fungerar. 

Imorrn e det passning av FisLeo när tjejerna tränar, dessutom tvätt kl 16.00, sen e det ju helg igen. 
Vi ska va hemma hos oss denna helgen o har inga direkta planer för fredag o lördag, bara vila o mysa.
Kerstinjävel e så tacksam att ha att göra med oxå, hon blir inte sur för att vi "bara" e hemma, hon e så nöjd med det o att få va på sitt rum o sjunga o att gympa till Friskis o Svettismusik, en cd-hon fått av gympaledare Mats, som hon älskar. Tack Mats!!!
Hoppas på lite mindre kallt på fredag när Kerstinjävel ska rida - hästarna blir så stirriga o spattiga när det e kallt. Hoppas oxå på detta till söndag, ska va domarsekreterare på voltigetävling o det e så förbaskat kallt i ridhuset, hur mycke man än tar på sej... Blir ju ett antal timmar där, mellan 9.00 - 16.00! 

Hemgång o lampjakt, sen väntar kort hundpromenad, städning o middagslagning o förhoppningsvis orkar jag hålla mej vaken hela Efterlyst ikväll  ;-)

Tjingeling! 

RSS 2.0