TILLBAKA EFTER MYCKET STRESS O STIRR!

Tillbaka igen! Har varit hektiska veckor så verkligen haft annat än bloggen att tänka på. Eftersom Eivor morrar så e det väl bäst att jag skriver idag då...

3 juni tog Märtajävel studenten o det gick jättebra!
Dagen innan va jag o en kompis Göran o handlade i massor av olika affärer. Vi åkte nog runt halva stan o fixade saker. Alltid ska ju nåt krångla, fick nåt elektriskt fel i lamporna i bilen, så Göran fick köra hela tiden...stackaren. Sen dukade vi i lokalen som vi hyrt i Beijers Park o det blev jättefint!
Martinas pappa gjorde en "kraftinsats" o kom o lämnade öl, vin, cider etc o när själva examensdagen var inne så hämtade han smörgåstårtor o studentmösseformad prinssestårta.
Vi åkte till skolan o skulle titta när hon blev utsläppt o fastnade naturligtvis i kö med taxin som jag o Kerstinjävel delade med PP. Dock kom vi i tid men såg inte ett dugg. Jag skulle ju hålla mej i utkanten med PP o FisLeo men helt plötsligt stod vi i mitten, för det fylldes på så mycke folk.
Till sist hittade vi iallfall Märtajävel o det va så härligt att se henne så glad o ännu härligare var det att se henne dansa på lastbilsflaket - till jag upptäckte att hon drack starkcider!!! Yyyl.... blev så stirrig - "tänk om hon blir för onykter o ramlar av flaket?"
Allt gick bra, hon kom till festlokalen o det va jättemycke folk där. Allt blev mycke lyckat iallafall o kl 1.00 på natten kom jag o Kerstinjävel hem till kissnödiga hundar. 03.15 hade jag plockat upp allt som skulle plockas upp o stupade i säng.
Dagen efter var det tid igen, lokalen skulle va helt färdig o städad för att överlämnas kl 10.00 - snacka om trött. Göran dök upp igen o vi fixade det sista innan han körde hem till Kristianstad.

På kvällen dagen efter studenten gick vi själva på studentfest hos PP:s systerdotter. Det va så skönt att bara sitta o veta att mitt ansvar för festande var över för denna gången.
Skulle sen jobbat på fredan, men tog ledigt för både jag o Kerstinjävel var helt slut....

Några dagar senare fyllde jag år o Eivorjävel hade lagat en kanon 3-rättersmiddag hemma hos sej, till mej, sina systrar o PP. FisLeo höll sej till Babysemp. Hon hade stekt lax, gjort pasta o en jättegod limesås. Innan dess åt vi förrätt, rostat bröd o skaldjurssallad, till efterrätt var det frukt med smält choklad o vaniljglass.
Kanon Eivorjävel!!!

I tisdags åkte jag o Kerstinjävel o hundskrällena till PP. Dom fick sej en välbehövlig dusch i hans duschkabin, hundarna alltså, så nu väntar det värsta - borstningen!

Nu sitter jag här o inväntar att kl ska bli 15 så jag kan få gå hem. Har inte dåligt samvete för att jag bloggar på arbetstid för som vanligt har jag inte haft lunch...

idag har ju Kerstinjävel haft skolavslutning efter 2 år i Parkskolan. 2 år kvar o det e jag glad för, en mycke bra skola. Nu väntar pussel med att få henne till hemvisten fram till jag har semester.

Skönt med fredag imorrn - har varit en jobbig vecka på många sätt, men nu ska det nog lugna ner sej igen...
Denna helgen e vi hos PP, vi turas ju om att va hos varandra varannan helg. Kerstinjävel ska med från fredag till lördag o jag tänkte roa henne med att vi skulle grilla, men vädret verkar ju inte så lovande för det faktiskt.
Älskar dock regnet så jag klagar inte, lagar hellre mat inne i regn istället för ute i sol o stekhetta.
Varför inte grilla ute i regnet under paraply förresten? Det har jag gjort förr....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0